Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Hebt u er altijd van gedroomd om op de fiets van Eli Iserbyt, Michael Vanthourenhout, Denise Betsema of andere toprenner te rijden? Vanaf nu kan dat! Starbikes biedt op deze website naast andere fietsen ook de fietsen van het Professioneel wielerteam Pauwels Sauzen – Bingoal aan.

Ruim assortiment aan topfietsen en bovenal direct leverbaar!

Als je vandaag de dag een fiets koopt, zal je merken dat er niet meer over de prijs wordt gesproken. De levertermijn is de cruciale factor bij uitstek geworden. De klant moet langer wachten dan gebruikelijk. Laat dit nu hetgene zijn waar onze klanten zich geen zorgen over hoeven te maken!

Uitzonderlijk snel

Alle fietsen die u op onze website ziet, zijn direct leverbaar. Wij schakelen een versnelling hoger om er voor te zorgen dat er een snelle en correcte afhandeling tot stand komt.

Scherpste prijs

Zo vind je bij Starbikes altijd het mooiste en nieuwste model dat past binnen uw budget. U bent verzekerd van een optimale prijs-kwaliteit verhouding van uw fiets.

Waarom kies je voor Starbikes

Uitstekende service

Levering uit voorraad

Snel afhalen

laagste prijs garantie

Onze missie?

Wij zijn de knecht, diegene die de kopmannen (in dit geval onze klanten) op sleeptouw nemen in de zoektocht naar de ideale fiets. Zorgeloos en op een aangename manier.